به گزارش خبرگزاری توانیر، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در این مراسم که به صورت نمادین در نیروگاه خورشیدی ۴۰ کیلوواتی سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی برگزار شد، گفت: با توجه به ناترازی انرژی در کشور، ضرورت توسعه انرژیهای تجدیدپذیر بیش از پیش احساس میشود.
علی اکبر اسدی افزود: صنایع و کشاورزان استان هم باید با شتاب بیشتری نسبت به احداث نیروگاههای خورشیدی برای تامین برق صنعتی خود اقدام کنند تا در تابستان ۱۴۰۴ با مسئله محدودیت انرژی روبهرو نشوند.
به گفته وی، صنایع مکلف به تامین یک درصد از انرژی مصرفی از محل انرژیهای تجدیدپذیر هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی نیز در این مراسم در خصوص تامین برق ادارات از طریق انرژیهای تجدیدپذیر گفت: با هدف اجرای مصوبات شورای عالی انرژی کشور، تمامی دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون خدمات کشوری مکلفند سالانه ۵ درصد مصرف انرژی الکتریکی خود را تا رسیدن به سهم بیست درصد مصرف سال از طریق انرژیهای تجدیدپذیر و پاک تامین کنند.
محمود محمودی افزود:در صورت عدم رعایت این موضوع توسط ادارات یا سازمانها تعرفه برق آنها به قیمت انرژیهای تجدیدپذیر محاسبه خواهد شد و سازمانها و ادارات مشمول قطعا باید برق مورد نیاز خود را از طریق تابلوی سبز بورس انرژی خریداری کنند.
به گفته وی، امروز و با بهرهبرداری از این طرحها، بخشی از برق ۴۲ دستگاه اجرایی استان با قدرت مجموع ۱۱۰۰ کیلووات از طریق انرژیهای خورشیدی تامین میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی همچنین تاکید کرد: صنایع انرژیبر موضوع ماده (۳) این قانون با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نیرو مکلفند، حداقل ۹۰۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی با بازدهی حداقل ۵۵ درصد و ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر و پاک تا پایان سال ۱۴۰۴ از محل منابع داخلی صنایع مذکور احداث کنند.
محمودی در پایان گفت: بر اساس ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان صنایع مکلف به تامین یکدرصد از انرژی مصرفی از محل انرژیهای تجدیدپذیر هستند و این عدد ظرف ۵ سال به ۵درصد میرسد.
نظرات: ۰
سهشنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۴
نظرات: ۰ |
۰
۰
۱۶ نیروگاه خورشیدی ادارات استان مرکزی به ظرفیت ۱۹۵ کیلووات با حضور مدیران ارشد استان مرکزی در ساختمان اداری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان افتتاح شد.