دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
نظرات: ۰ |
۰
کمک ۳۴۸ مگاواتی مولدهای صنعت آب و برق در گذر از اوج بار امسال /  ارزیابی مولدهای برق اضطراری ۱۱ هزار مرکز در یک سال گذشته 

سال گذشته مولدهای برق اضطراری ۱۱ هزار مرکز مورد ارزیابی قرار گرفت و مولدهای اضطراری صنعت آب و برق ۳۴۸ مگاوات به عبور از اوج بار امسال کمک کردند.

به گزارش خبرگزاری توانیر، کاظم احمدآبادی رییس گروه پدافند غیرعامل شرکت توانیر در سیزدهمین رزمایش سراسری ارزیابی آماده‌بکاری مولدهای برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس و مهم گفت: یکی از اقدامات مهم شرکت توانیر در جهت پدافند غیرعامل در یک سال گذشته امضای تفاهم‌نامه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که به موجب آن همه انشعابها مربوط به این نهاد شفاف‌سازی شود. همچنین برای نخستین بار مولدهای برق اضطراری این نهاد به شمارنده‌های قابل قرائت از راه دور مجهز شد.
وی ادامه داد: «استفاده از ظرفیت بسیج اقشار در سپاه به منظور کاهش مصرف ۴۰ درصدی ادارات در ساعت اداری و ۷۰ درصدی در ساعت غیر اداری»، «شناسایی و تفکیک انشعابات خود پرداز و سپاه پرداز در فهرست مشترکان شرکت‌های توزیع»، «همکاری در جهت اجرای برنامه‌های استفاده از انرژی‌های نو در رده‌های سپاه» و «برگزاری رزمایش بررسی میزان مشارکت مولدهای برق اضطراری متعلق به سپاه» از دیگر نتایج مثبت عقد تفاهم‌نامه میان شرکت توانیر و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
رئیس گروه پدافند غیرعامل شرکت توانیر گفت: «عقد تفاهم نامه همکاری مشترک با شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب کشور و شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور(مشابه تفاهم نامه با سپاه)»، برگزاری بیش از ۳۸۰ مانور عملیاتی و دور میزی  در سطح شرکت‌های توزیع نیروی برق و برق منطقه‌ای، برگزاری و مشارکت ۳۹ شرکت توزیع نیروی برق و ۱۶ شرکت برق منطقه‌ای در بیش از ۱۰ رزمایش مشترک صنعت آب و برق مناطق ۶ گانه کشوری و برگزاری بیش از ۶۳ هزار و ۴۲۴ نفر ساعت دوره‌های عمومی و تخصصی مرتبط با پدافند غیرعامل در سطح ستادی و شرکت‌های زیر مجموعه از اقداماتی است که در حوزه پدافند غیرعامل در صنعت برق صورت گرفته است.
احمدآبادی درخصوص دیگر رزمایش‌های برگزار شده در زمینه ارزیابی آماده‌بکاری مولدهای برق اضطراری افزود: دومین رزمایش بررسی آماده بکاری مولدهای برق اضطراری مرتبط با شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب کشور در بهمن ۱۴۰۲، اولین رزمایش بررسی آماده بکاری مولدهای برق اضطراری مرتبط با شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور در خرداد ۱۴۰۳ و رزمایش آماده بکاری مولدهای برق اضطراری برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در بهمن و اسفند ۱۴۰۲، رزمایش بررسی آماده بکاری مولدهای برق اضطراری برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در خرداد و تیر ۱۴۰۳ و رزمایش بررسی آماده بکاری مولدهای برق اضطراری برای دور دوم انتخابات از جمله رزمایش‌هایی است که در یک سال گذشته با هدف تداوم خدمات در کشور در زمینه مولدهای برق اضطراری برگزار شده است.
وی ادامه داد: آمارهای به دست آمده از رزمایش بررسی آماده بکاری مولدهای برق اضطراری برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری حکایت از افزایش ۱۳ درصدی آماده‌بکاری مراکز نسبت به سه ماه قبل آن (اسفند ۱۴۰۲) داشت. همچنین نتایج برگزاری مجدد رزمایش بررسی آماده‌بکاری مولدهای برق اضطراری برای دور دوم انتخابات نشان می‌داد که با تلاش و پیگیری شرکت‌های توزیع نیروی برق، ۷۲ مرکز فاقد مولد به مولد برق اضطراری تجهیز شدند.
رئیس گروه پدافند غیرعامل شرکت توانیر گفت: در یک سال گذشته ۱۱ هزار و ۴۹۰ مرکز از نظر آماده‌بکاری مولد برق اضطراری ارزیابی شد که سطح آماده‌بکاری مولدهای برق اضطراری این مراکز ۶۴ درصد به دست آمد که نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته، همچنین ظرفیت احصاء شده از این مراکز به میزان ۳ هزار و ۴۰۰ مگاوات است. افزون بر این تنوع دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی در سطح مراکز مهم و ضروری نسبت به سال‌های گذشته ۱۵۰ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: مولد برق اضطراری هزار و ۷۱۶ مرکز در وزارت نیرو ارزیابی شد که از این میزان ۵۷۱ مرکز به حوزه برق با سطح آماده‌بکاری ۸۵ درصدی و هزار و ۱۴۵ مرکز به حوزه آب با سطح آماده‌بکاری ۶۰ درصدی تعلق داشت. این نکته حائز اهمیت است که میزان آماده‌بکاری مولدهای برق اضطراری مراکز مربوط به حوزه آب حدود ۴۰ درصد افزایش داشته است.
احمدآبادی در پایان گفت: سهم مولدهای برق خود تأمین و اضطراری در مدیریت مصرف و گذر از پیک سال ۱۴۰۳،  ۹۰۰ مگاوات بود که از این میزان صنعت آب و برق با ۳۴۸ مگاوات، سهم ۳۹ درصدی را به خود اختصاص داده است که نسبت به پارسال نیز این سهم ۹ درصد افزایش داشته است.
 

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار