به گزارش خبرگزاری توانیر، غلامحسین پردال با اشاره به جاذبههای گردشگری شهر سیسخت و لزوم تأمین برق پایدار قطب گردشگری استان تأکید کرد: طرح اصلاح و بهینه سازی شبکه و تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار مزایای زیادی از جمله صیانت از محیط زیست و بهبود ولتاژ مشترکین برق را در بردارد که با تأمین زیرساختهای مورد نیاز علاوه بر تأمین آسایش مشترکان، در رونق گردشگری این منطقه تأثیر بسزایی دارد.
پردال تصریح کرد: عملیات اجرایی تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در شهرستان دنا که از ۵ سال گذشته آغاز شده، طی یک سال گذشته تاکنون شتاب گرفته و تا پایان سالجاری باقیمانده حجم شبکه سیمی این شهرستان تبدیل و پایان می یابد.
وی اعتبار هزینه شده برای این اقدام عملیاتی و پاکسازی شبکه سیمی از شهر سیسخت را ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تاکنون بیش از ۶۰ کیلومتر از شبکه برق شهرستان دنا با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال تبدیل به کابل خودنگهدار شده است.
مدیر برق شهرستان دنا خاطرشان کرد: در حال حاضر تنها ۷ کیلومتر از شبکه برق شهرستان دنا سیمی است که برنامه ریزی اصلاح و تبدیل آن به کابل خودنگهدار تا پایان سال انجام شده است.
وی تأکید کرد: افزایش پایداری شبکه، خدمترسانی مطلوب به مشترکان، افزایش ضریب ایمنی، کاهش سرقت شبکه، زیباسازی مبلمان شهری، جمع آوری انشعابهای غیرمجاز و جلوگیری از سرقت انرژی، بهبود ولتاژ مشترکان، کمک به حفظ محیط زیست با حذف شاخه زنی درختان در تماس با شبکه و کاهش تلفات از مهمترین مزایای تبدیل شبکههای سیمی به کابلهای خودنگهدار است.
مدیریت برق شهرستان دنا با بهرهگیری از ۳ خط فشار متوسط و ۸۰۰ دستگاه ترانسفورماتور رسالت تأمین برق پایدار و مطلوب ۲۰ هزار مشترک برق این شهرستان را به عهده دارد.
نظرات: ۰
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۵
نظرات: ۰ |
۰
۱
مدیر برق شهرستان دنا گفت: طرح تبدیل ۳۰ کیلومتر شبکه برق شهر سی سخت مرکز این شهرستان از شبکه سیمی به کابل خودنگهدار پایان یافت.