نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
نظرات: ۰ |
۰
با حضور مجری طرح تولید پراكنده و انرژیهای نو شركت توانیر برگزار شد؛ نشست هماهنگی نیروگاههای تولید پراكنده در برق منطقه ای مازندران

به منظور گذر موفق از اوج بار تابستان، نشست هماهنگی نیروگاه های تولید پراكنده برق منطقه ای مازندران و گلستان با حضور موسوی تاكامی مدیرعامل این شركت و زهرا اسماعیل زاده مجری طرح تولید پراكنده و انرژی های نو شركت توانیر برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری توانیر به نقل از روابط عمومی برق منطقه ای مازندران، در این جلسه موسوی تاکامی ضمن تأکید بر اهمیت توسعه نیروگاه های تولید پراکنده در جهت تأمین برق پایدار و مطمئن، اظهار داشت: استراتژی دولت احداث نیروگاههای تولید پراکنده است تا از این طریق ضمن افزایش ظرفیت تولید، پیک بار شبکه را نیز مدیریت کنیم.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی شده تا با احداث نیروگاههای جدید، 275 مگاوات به ظرفیت شبکه برق استان های مازندران و گلستان افزوده شود، افزود: «در حال حاضر دستگاه های اجرایی استان، به ویژه شرکت گاز، در حال حمایت از سرمایه گذاران در این زمینه هستند و تسهیلات ویژه ای به آنها ارائه می شود.
مدیرعامل برق منطقه ای مازندران و گلستان در عین حال اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی های انجام شده و همکاری دستگاه های ذیربط، شاهد افزایش تولید برق از طریق نیروگاه های تولید پراکنده در این دو استان باشیم.
مجری طرح تولید پراکنده و انرژیهای نو شرکت توانیر نیز در این جلسه با بیان این که برق منطقه ای مازندران و گلستان از پیشتازان احداث نیرو گاههای تولید پراکنده در کشور است، از اقدامات این شرکت در پیشبرد طرحهای وزارت نیرو برای عبور موفق از اوج بار تابستان امسال قدردانی کرد و خاطرنشان ساخت: با برنامه ریزی مدون و مشوق هایی که برای نیروگاه های تولید پراکنده پیش بینی شده، شاهد رشد چشمگیری در احداث این نیروگاهها در این استان خواهیم بود.
زهرا اسماعیل زاده افزود: استفاده از ظرفیتهای تولید پراکنده، علاوه بر کمک به تامین برق پایدار، نقش موثری در کاهش تلفات شبکه، افزایش کیفیت برق و پایداری شبکه برق در زمان اوج مصرف خواهد داشت.
مجری طرح تولید پراکنده و انرژی های نو شرکت توانیر همچنین با اشاره به مزایای احداث نیروگاههای تولید پراکنده، گفت: این نیروگاه ها علاوه بر افزایش پایداری شبکه برق، به کاهش تلفات و آلودگی هوا نیز کمک می کنند.
وی در عین حال آمادگی شرکت توانیر را برای ارائه تسهیلات و حمایت های لازم به سرمایه گذاران در این حوزه اعلام کرد.
در ادامه این نشست، مولایی مجری تولید پراکنده برق منطقه ای مازندران با اشاره به تکلیف حدود 900 مگاواتی مدیریت مصرف به برق منطقه ای مازندارن و گلستان اظهار داشت: این ظرفیت از طریق نصب نیروگاههای تولید پراکنده قابل تامین است که با تلاش سرمایه گذاران و ایجاد مشوق های لازم از شرکت توانیر قابل دسترسی است.
سپس، حاضران در این نشست به بحث و تبادل نظر در خصوص چالش ها و راهکارهای توسعه نیروگاه های تولید پراکنده در استان های مازندران و گلستان پرداختند.