نظرات: ۰
دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
نظرات: ۰ |
۰
بازدید معاون برنامه‌ریزی توانیر از روند احداث نیروگاههای مقیاس کوچک در تهران

روند اجرای چند طرح‌ احداث نیروگاه مقیاس کوچک در برق منطقه‌ای تهران در بازدید معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت توانیر مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری توانیر، با توجه به لزوم پیگیری ویژه طرح‌های تولید در شرکت‌های برق منطقه‌ای و کنترل مستمر روند اجرای آنها، روند اجرایی احداث نیروگاه‌های خودتامین کاله به ظرفیت نامی ۲۲ مگاوات، ارمغان سبز یزدان به ظرفیت نامی ۳.۷ مگاوات، صبا انرژی فردوس به ظرفیت نامی ۲۰ مگاوات و بهار سامانه شرق در فرودگاه پیام به ظرفیت نامی ۱۶ مگاوات توسط معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی توانیر، معاون هماهنگی برق تهران و سایر متولیان از شرکت‌های برق منطقه‌ای تهران و توزیع نیروی برق استان البرز مورد بازدید قرار گرفت و آخرین وضعیت عملیات اجرایی و مشکلات آنها بررسی شد.

گفتنی است که نیروگاه‌های مقیاس کوچک با استقرار در نزدیکی مراکز مصرف، ضمن کاهش تلفات انتقال و فوق‌توزیع، به بهبود پروفیل ولتاژ، کاهش بارگذاری خطوط و پست‌ها و ارتقای کیفیت توان تحویلی به مشترکان کمک می‌کنند. در دو سال اخیر نیز وزارت نیرو با ایجاد مشوق‌های جدید نظیر امکان فروش برق در بورس با معافیت خریدار برق از مدیریت مصرف، که نمادی از حرکت هوشمندانه در مسیر مردمی‌سازی صنعت برق و ارتقای امنیت انرژی است؛ فضای مساعدی برای جذب سرمایه‌گذاری در حوزه نیروگاه‌های مقیاس کوچک ایجاد کرده است. تداوم توسعه این نیروگاه‌ها، به‌ویژه در نواحی دارای محدودیت‌ فضای فیزیکی برای احداث نیروگاه یا محدودیت تابش انرژی خورشیدی و تعداد روزهای آفتابی، مورد پیگیری صنعت برق است.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha