به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از توزیع نیروی برق استان بوشهر، رضا کوفی مدیر برق شهرستان گناوه اظهار داشت: در ساعات اولیه طوفان و بارندگی تعداد ۳۰ اصله پایه تخریب و شبکه بصورت ۱۰۰ درصد آسیب دیده بود.
وی افزود: ۵۸۰۰ متر شبکه فشار متوسط و ۱۰۰ پایه فشار متوسط، ۳۰۰ متر شبکه فشار ضعیف و ۱۱ پایه فشار ضعیف و برق بصورت ۷۰ درصد دچار خسارت و منجر به خاموشی و قطع برق مناطق شهری و روستایی گناوه و ریگ از جمله روستاهای محمد صالحی، کلر، گماران ،شول، سمعیا، چهار روستایی، گاو سفید بزرگ و کوچک جزیره شمالی و جنوبی و شهرک صنعتی شد.
به گفته کوفی، با بسیج کلیه نیروهای اتفاقات و عملیات اداره و گروههای پیمانکاران و با انجام مانورهای لازم در ساعات اولیه تمامی روستاها برقدار شدند.
وی تصریح کرد: تعداد ۲۰ نقطه سیم پارگیو، ۲۲۵ مورد خاموشی ثبت و همچنین یک دستگاه ترانسفورماتور نیز بر اثر بارندگی و رعد و برق معیوب شد.
نظرات: ۰
شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷
نظرات: ۰ |
۰
۰
طوفان و بارندگی شدید باعث تخریب و آسیب دیدگی شبکه برق روستاهای بندر ریگ و گناوه در استان بوشهر شد.