نظرات: ۰
سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۲
نظرات: ۰ |
۰
نشست پیشگیری و مقابله با خوردگی تجهیزات شبکه برق در توزیع غرب مازندران

نشست مقابله با خوردگی تجهیزات شبکه برق به ریاست مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه توانیر، مدیرعامل توزیع برق غرب مازندران و همچنین اعضای کارگروه از شرکت‌های توزیع برق کشور و نمایندگان شرکت‌های سازنده ترانسفورماتور برگزار شد. 

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران، در ابتدای این نشست رضا کفیلی مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه به گوناگونی و پیچیدگی مسائل صنعت برق اشاره کرد و گفت: به دلیل گستردگی مسائل شبکه‌های قدرت و به جهت استفاده از پتانسیل و دانش فنی و تجربی همه همکاران، کارگروه‌های علمی در سطح کشور تشکیل شد و با توجه به اقدامات خوب شرکت توزیع برق غرب مازندران در زمینه مقابله با خوردگی، این نشست با محور تعیین الزامات و معیارهای ارزیابی فنی و آزمون‌های ترانسفورماتورهای روغنی انجام شد.
وی افزود: تصور بر این بود که مشکل خوردگی تجهیزات در جنوب کشور بیشتر رخ دهد، در حالی که با توجه به شرایط آب و هوایی و رطوبت بالا در شمال کشور، خوردگی تجهیزات سبب چالش‌هایی در منطقه شمالی شده که امیدواریم راهکارهای این نشست برای پیشگیری و مقابله با پدیده خوردگی در شمال کشور راهگشا باشد. 
مصطفی بابایی نیز در این نشست اظهار داشت: تشکیل کارگروه‌های مختلف در سطح کشور منجر به انتقال تجربیات و هم‌افزایی در بین شرکت‌های توزیع می‌شود و قطعا تشکیل کارگروه پیشگیری و مقابله با خوردگی در این شرکت به‌دلیل وجود رطوبت بالا و شرایط آب و هوایی در منطقه شمال کشور از آسیب‌های جدی به تجهیزات شبکه برق جلوگیری خواهد کرد. 

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار