نظرات: ۰
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
نظرات: ۰ |
۰
بیستمین کنفرانس بین‌المللی حفاظت و اتوماسیون سیستمهای قدرت برگزار می‌شود

بیستمین "کنفرانس بین‌المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت" (IPAPS) ۱۶ و ۱۷ دی ماه امسال از سوی دانشکده مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری توانیر، بیستمین "کنفرانس بین‌المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت" در ۲ بخش حفاظت و اتوماسیون طی روزهای ۱۶ و ۱۷ دی ماه امسال از سوی دانشکده مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه شیراز برگزار می‌شود و علاقمندان به مشارکت در این رویداد علمی تا ۸ آبان فرصت دارند مقالات خود را به دبیرخانه کنفرانس ( پست الکترونیکی ipaps۲۰۲۶@gmail.com ) ارسال کنند.
محورهای موضوعی این کنفرانس در بخش حفاظت سیستم‌های قدرت شامل ۱۵ محور است که مباحثی چون حفاظت تجهیزات شبکه‌های صنعتی و سراسری برق، بهبود هماهنگی حفاظتی نیروگاه و خطوط انتقال شبکه، الزامات طرحهای حفاظتی منابع تجدیدپذیر مقیاس کوچک و بزرگ، طرحهای حفاظت کسترده شبکه برق، کاربرد PMU در حفاظت شبکه، مزایا و چالشهای بومی‌سازی رله‌های شبکه برق، روشهای نوین پردازش سیگنالهای دیجیتال و... را شامل می‌شود.
همچنین در بخش اتوماسیون سیستمهای قدرت، مباحثی چون کاربرد اتوماسیون در نیروگاههای سنتی و تجدید پذیر، امنیت سایبری نرم‌افزاری و سخت‌افزاری سیستمهای اتوماسیون، نقش PMU در بهبود اتوماسیونهای شبکه برق، کاربرد هوش مصنوعی در اتوماسیون شبکه و نقش اتوماسیون در هوشمندسازی شبکه، از محورهای دوازده‌گانه این بخش از کنفرانس است.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha