نظرات: ۰
دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
نظرات: ۰ |
۰
نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی گلشهر گلپایگان به شبکه سراسری متصل می‌شود

در بازدید فرماندار شهرستان گلپایگان از محل احداث نیروگاه خورشیدی منطقه گلشهر گلپایگان اعلام شد این نیروگاه با ظرفیت 3 مگاوات تا پایان آبان سال جاری وارد مدار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری توانیر، در جریان بازدید رضایی فرماندار گلپایگان از محل احداث نیروگاه خورشیدی در دست ساخت در منطقه گلشهر که به همراه مدیر امور برق این شهرستان انجام شد، مدیرعامل شرکت مانا انرژی و مجری طراحی و ساخت طرح نیروگاه خورشیدی 3 مگاواتی، گزارشی از روند اجرایی طرح ارائه کرد.
وی با اشاره به آغاز عملیات احداث نیروگاه، ابراز امیدواری کرد که این طرح تا پایان آبان‌ماه سال جاری تکمیل و به شبکه برق سراسری متصل شود.
بهره‌برداری از این نیروگاه خورشیدی با ظرفیت3 مگاوات، نقشی موثری در کاهش خاموشی‌ها، افزایش پایداری شبکه و توسعه استفاده از انرژی‌های پاک در گلپایگان خواهد داشت.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha