به گزارش خبرگزاری توانیر، مهدی زندیه وکیلی با اشاره به بهرهبرداری از نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی خورشیدی محلات، از بازدهی بالای نیروگاههای خورشیدی در استان مرکزی نسبت به سایر نقاط کشور سخن گفت و افزود: این مزیت، زمینهساز امضای میثاقنامه احداث نیروگاههای خورشیدی با ظرفیت ۵ هزار مگاوات در سال گذشته بین مدیران ارشد استان شد؛ طرحی که طی مدت ۳ سال به بهرهبرداری خواهد رسید و ظرفیت تولید برق استان را بیش از ۲.۵ برابر مصرف فعلی افزایش خواهد داد.
وی همچنین به زیرساختهای مناسب انتقال انرژی در استان اشاره کرد و گفت: وجود پستهای انتقال برق مهم در استان مرکزی، ظرفیت اتصال به شبکه را به ۷۰۰۰ مگاوات رسانده و شرایط اقلیمی ،نزدیکی به تهران، وجود صنایع بزرگ و مزایای زیرساختی از جمله دلایلی هستند که استان مرکزی را به قطب توسعه نیروگاههای خورشیدی تبدیل کردهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در حاشیه این مراسم گفت:استان مرکزی با تکیه بر ظرفیتهای طبیعی و زیرساختی، در مسیر جذب سرمایهگذاریهای کلان برای احداث نیروگاههای خورشیدی گام برمیدارد.
محمود محمودی با اشاره به میثاق نامه سال گذشته بین مدیران استان برای احداث ۵ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی، گفت:با راهاندازی این نیروگاه، ظرفیت تولید انرژی خورشیدی استان مرکزی به ۱۲۴ مگاوات رسیده است؛ این گامی مؤثر در مسیر توسعه پایدار و کاهش آلایندگیهای زیستمحیطی است.
وی افزود: استان مرکزی با توجه به زاویه مناسب تابش خورشید و ارتفاع مطلوب از سطح دریا، از بازدهی بسیار خوبی برای تولید انرژی خورشیدی برخوردار است. در همین راستا، جانمایی برای احداث نیروگاههای ۳ مگاواتی در بیش از ۱۰۰ نقطه از استان انجام شده و آماده جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی هستیم.
محمودی از حمایتهای وزارت نیرو و استانداری مرکزی در تسهیل صدور مجوزها و تأمین زیرساختها قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با ادامه این روند، استان مرکزی به قطب تولید انرژی خورشیدی کشور تبدیل شود.
نظرات: ۰
سهشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
نظرات: ۰ |
۰
۰

استاندار مرکزی با اشاره به ظرفیتهای قابل توجه این استان در حوزه انرژیهای نو گفت: توسعه انرژیهای تجدیدپذیر از آبان سال گذشته به طور جدی آغاز شده و این رویکرد در پاسخ به مشکلات ناشی از مازوتسوزی و آلودگی هوا شکل گرفته و با توجه به مزیتهای اقلیمی استان، بهسرعت در حال گسترش است.