نظرات: ۰
یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
نظرات: ۰ |
۰
هادی ۲۳۰
هادی ۲۳۰

طرح تعویض هادی‌های معمولی به هادی‌های پرظرفیت از پست ۲۳۰ کیلوولت نیروگاه خرم تا پست ۴۰۰ کیلوولت خرم آباد ۲ جهت امکان اتصال واحد جدید نیروگاهی در حال ساخت به ظرفیت ۲۵۰ مگاوات با موفقیت انجام شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، بهرام اصلانی مجری طرح خطوط فوق توزیع شرکت برق منطقه‌ای باختر گفت: با عنایت به ابلاغ معاون برنامه‌ریزی شرکت در خصوص افزایش ظرفیت خط دو مداره از پست ۲۳۰ کیلوولت نیروگاه خرم تا پست ۴۰۰ کیلوولت خرم آباد برای پرهیز از حبس تولید فاز توسعه‌ای نیروگاه خرم به میزان ۲۵۰ مگاوات، طرح تعویض هادی خط دومداره مذکور به طول ۲۳ کیلومتر، طی سه ماه با تهیه ۱۸۰ تن هادی پرظرفیت STILT/ACSS MA۵ و یراق‌آلات مخصوص اجرا و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
اصلانی در ادامه خاطرنشان ساخت: از ویژگی هادی‌های پرظرفیت STILT/ACSS MA۵ می‌توان به انتقال قریب به سه برابر توان بیشتر با هادی ACSR هم وزن و بدون بارگزاری جدید روی برج‌های موجود اشاره کرد.
وی هزینه اجرای این طرح را نزدیک به هزار ُمیلیارد ریال اعلام کرد و گفت: توان انتقالی هر مدار از این خط از۱۷۱ مگاوات به ۵۸۴ مگاوات نیز افزایش یافته است.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha