نظرات: ۰
سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
نظرات: ۰ |
۰
افزایش ظرفیت و بهینه‌سازی پست ۱۳۲ کیلوولت جهاد کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان از افزایش ظرفیت و بهینه‌سازی پست حیاتی ۱۳۲ کیلوولت جهاد گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، علی اسدی با بیان اینکه این طرح از طرحهای ابلاغی وزارت نیرو (۱۴ مگاپروژه) برای عبور از اوج بار تابستان سال جاری است، تصریح کرد: هدف از بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت پست ۱۳۲ کیلوولت جهاد از ۳۰ به ۵۰ مگاولت آمپر، افزایش ظرفیت شبکه در شهر گچساران، افزایش قابلیت اطمینان سیستم حفاظت و کنترل و متعادل‌سازی بار ترانسفورماتور پستهای مجاور بوده است.
وی با بیان اینکه ارزش سرمایه‌گذاری این طرح بالغ بر ۱۲۸۸ میلیارد ریال و در قالب طرحهای اصلاح و بهینه‌سازی شبکه به پایان رسیده است، تصریح کرد: ترانسفورماتور ۳۰ مگاولتی موجود در پست جهاد تعویض و یک ترانسفورماتور به ظرفیت ۵۰ مگاولت آمپر جایگزین آن شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان در ادامه گفت: نصب ۳ دستگاه برقگیر سرخط، نصب ۳ دستگاه ترانسفورماتور ولتاژ، جایگزین نمودن بریکر و ترانسفورماتور جریان ۱۳۲ کیلوولت به جای پاور فیوز، تعویض هادی ورودی ترانسفورماتور از طریق اتصالات پرسی، تهیه و نصب ترانسفورماتورGT، توسعه باسبار ۳۳ کیلوولت به همراه نصب، تست و راه‌اندازی یک فیدر ۳۳ کیلوولت، از جمله اقداماتی است که برای بهینه‌سازی پست مذکور صورت گرفته است.
اسدی افزود: تعویض اتصالات پیچی با اتصالات پرسی در بخش ۳۳ کیلوولت همراه با عملیات ساختمانی شامل توسعه سکوی ترانسفورماتور، احداث فونداسیون تجهیزات شامل ترانسفورماتور زمین (GT)، برقگیر سر خط، ترانسفورماتور ولتاژ، بریکر ۱۳۲ کیلوولت، ترانسفورماتور جریان ۱۳۲ کیلوولت، توسعه شمش و احداث کانال کابل دیگر اقدامات انجام گرفته در این طرح است.
شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسوولیت تامین و انتقال برق در استانهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار