به گزارش خبرگزاری توانیر، در جریان این بازدید معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر گفت: مشارکت فعالانه بخش خصوصی به ویژه صنایع برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر ضروری است.
محمد الهداد با بیان اینکه صنعت برق کشور با ناترازی روبهروست، افزود: قیمت ناچیز برق موجب شده تا ارزش واقعی این کالای ارزشمند در کشور چندان محسوس نباشد، اما واقعیت این است که برای تولید و تامین برق مورد نیاز بخشهای مختلف تلاشهای پر هزینهای صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: یکی از راههای تامین برق مطمئن و پایدار در کشور، افزایش ظرفیت تولید برق کشور از طریق انرژیهای تجدید پذیر و به ویژه انرژی خورشیدی است.
الهداد در پایان تاکید کرد: برای تامین برق کشور به جدیت باید به سمت توسعه انرژیهای تجدید پذیر به ویژه در بخش صنعت تا قبل از فرا رسیدن اوج بار تابستان ۱۴۰۴ پیش برویم.
ابوالفضل اسدی معاون برنامهریزی و امور اقتصادی شرکت توانیر هم با بیان اینکه استان مرکزی در حوزه احداث نیروگاههای تجدیدپذیر و تولید پنلهای خورشیدی پیشتاز است، گفت: تلاشهای زیادی در این استان برای احداث نیروگاه و توسعه انرژیهای تجدیدپذیر انجام شده که باید به صورت مستمر ادامه یابد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی نیز گفت:تا بهمن سال جاری ۴۰ مگاوات و تا اوج مصرف تابستان سال اینده تمام ظرفیت نیروگاه خورشیدی شرکت شیشه فلوت کاوه وارد مدار میشود.
محمود محمودی افزود: ۸۲ درصد مصرف برق استان مرکزی در بخش مولد است و تمرکز برای احداث در بخش صنعت و کشاورزی استان مرکزی با تلاش ویژه ادامه دارد.
وی شرکت شیشه فلوت کاوه را الگوی مناسبی برای ورود بخش خصوصی به حوزه احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در استان مرکزی در جهت تامین انرژی برق دانست.
نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
نظرات: ۰ |
۰
۰
معاونان انتقال و تجارب خارجی و برنامهریزی و امور اقتصادی به منظور بررسی پیشرفت نیروگاه خورشیدی ۱۲۰ مگاواتی شیشه فلوت کاوه و موانع پیش روی طرح، از آن بازدید کردند.