شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
نظرات: ۰ |
۰
رویکردی متفاوت در نظارت بر عملکرد شرکت‌های صنعت برق در حوزه HSE به‌منظور تدوین برنامه بلندمدت

معاون بهداشت، ایمنی و محیط‌زیست شرکت توانیر از اتخاذ رویکردی متفاوت در نظارت بر عملکرد شرکت‌های صنعت برق در حوزه HSE به‌منظور تدوین برنامه‌ای بلندمدت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، حسین نوری به خبرنگار ما گفت: نظارت بر عملکرد ۳۹ شرکت توزیع نیروی برق در حوزه HSE با رویکردی متفاوت انجام شد به این صورت که علاوه بر عملکرد هر شرکت در این حوزه، عملکرد معاونت‌ها و دفاتر مستقل آن شرکت در حوزه HSE نیز مورد نظارت قرار گرفتند و در انتها علاوه بر رتبه‌بندی شرکت‌ها از منظر HSE، معاونت‌ها و دفاتر مستقل هر یک از شرکت‌ها در حوزه HSE به تفکیک، رتبه‌بندی شدند.
وی افزود: میزان استقرار دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت نیرو، شرکت توانیر و سایر مراجع ذی‌صلاح همچون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ ساختار HSE در سطح شرکت‌ها؛ مدیریت HSE پیمانکاران براساس آیین‌نامه ایمنی امور پیمانکاران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ الزامات بهداشت حرفه‌ای و رعایت الزامات محیط‌زیست از شاخص‌هایی است که در این نظارت ملاک ارزیابی شرکت‌ها در حوزه HSE قرار گرفت.
نوری میرطاهری با اشاره به اینکه ۳ تا ۴ ناظر برای نظارت بر عملکرد هر شرکت در حوزه HSE اعزام شد، گفت: به هر شرکتی براساس نتایج احصاء شده در نظارت‌ها، یک سری فرصت‌های بهبود در حوزه HSE متناسب با سطح بلوغ آن شرکت در این حوزه اعلام شده و شرکت‌ها لازم است این فرصت‌های بهبود را براساس اولویت‌بندی در کمیته عالی HSE یا کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار خود مصوب کنند و براساس یک برنامه زمان‌بندی شده که به توانیر اعلام خواهند کرد، فرصت‌های بهبود اعلامی را پیاده‌سازی کنند.
وی افزود: علاوه بر رتبه‌بندی شرکت‌ها در حوزه HSE و تعیین فرصت‌های بهبود در این حوزه برای هر یک از شرکت‌ها، نتایج حاصل از نظارت‌ها در اختصاص نقدینگی به شرکت‌ها در حوزه HSE و بهره‌گیری از نیروهای متخصص آن شرکت در کارگروه‌های مرتبط با HSE، نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.
معاون بهداشت، ایمنی و محیط‌زیست شرکت توانیر گفت: نمره هر شرکت در این نظارت‌ها از ۱۰۰ خواهد بود که ۷۹ نمره آن را ناظران تعیین کرده و ۲۱ نمره دیگر را دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE شرکت توانیر بر اساس شاخص‌های بین‌المللی حوادث از جمله شاخص شدت-تکرار حادثه (FSI)، پاسخگویی به موقع به مکاتبات و همکاری در ارائه مطالب در سلسله نشست‌های تخصصی حوزه HSE، مشخص خواهد کرد.
وی افزود: شرکت‌هایی که به هر دلیلی بر این باورند که در نظارت ها موفق نشدند تلاش همکاران خود را به نحو مطلوب ارائه کنند یا فکر می‌کنند از زمان نظارت تاکنون اقداماتی انجام شده است که در نتیجه نظارت تغییری حاصل می‌کند تا دو ماه بعد از دریافت نتیجه فرصت دارند درخواست نظارت مجدد دهند، سپس شرکت توانیر ناظران را دوباره به شرکت آن‌ها اعزام و نمره دوم جایگزین نمره اول آن‌ها خواهد شد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار