نظرات: ۰
پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
نظرات: ۰ |
۰
6 طرح مهم فوق توزیع و انتقال برق منطقه ای غرب به بهره برداری می رسد

6 طرح بزرگ فوق توزیع و انتقال صنعت برق منطقه ای غرب كه با سرمایه گذاری 431 میلیارد تومانی اجرا شده، همزمان با دهه فجر به بهره برداری می رسد.

به گزارش پایگاه خبری توانیر به نقل از روابط عمومی برق منطقه ای غرب، جعفر الفتی نیا مدیرعامل این شرکت با اعلام این خبر افزود: پست سیار 63.20 کیلوولت بانه 2، خط 63 کیلوولت بانه 1 به بانه 2، توسعه فیدرخانه پست سیار63.20 کیلوولت مریوان 2 شامل چهار دستگاه فیدر 20 کیلوولت و 4/5 مگاوار خازن، توسعه پست 230.63  کیلوولت بیجار شامل دو فیدر برای شرکت فولاد کردستان و یک فیدر برای خط بیجار به یاسوکند در استان کردستان و توسعه پست 230 کیلوولت نیروگاه بیستون برای صنایع پتروشیمی و افزایش ظرفیت پست 63.20 کیلوولت قصرشیرین در استان کرمانشاه طرحهایی هستند که اجرا و آماده بهره برداری شده اند.
وی هدف از اجرای این طرحها را ایجاد زیرساخت برای مشترکین و متقاضیان جدید در استانهای کرمانشاه و کردستان، رونق اقتصادی منطقه، ایجاد زیرساخت تامین برق صنایع، افزایش تولید و رونق اشتغال به صورت غیرمستقیم، افزایش قابلیت اطمینان و تقویت شبکه، کاهش تلفات و... عنوان کرد.


آخرین اخبار