به گزارش خبرگزاری توانیر، در این نشست که مجری شبکه ۷۶۵ کیلوولت و نمایندگانی از شرکت توانیر، شرکت مدیریت شبکه برق ایران، رییس کمیته C1 سیگره ایران، مشاوران طرح و نمایندگان ۹ شرکت برق منطقه ای ذی ربط حضور داشتند، پس از نظرسنجی از اعضای کارگروه، ادامه روند مطالعاتی خط انتقال آتی هاتف- کاشان- ورامین به انجام فاز اول مطالعاتی ۷۶۵ کیلوولت پیشنهاد شد.
مدیرکل دفتر توسعه شبکه انتقال توانیر در این خصوص با اشاره به الزامات شبکه سراسری برق و مشکلات ناشی از عدم اجرای به موقع این خط که از سال ۱۳۹۷ تاکنون گریبانگیر شبکه است، بر لزوم اجرای این خط با ولتاژ ۴۰۰ کیلوولت تاکید کرد.
هاشم علیپور گفت: با توجه به رشد تولید نیروگاههای خورشیدی که به سرعت در حال افزایش است، ناچار هستیم این خط را با ولتاژ ۴۰۰ کیلوولت اجرا کنیم و حتی یک روز تاخیر هم در این مورد اشتباه است و هرگونه تصمیم گیری باید با بهره گیری از خرد جمعی و بر اساس نتایج مطالعات فنی و اقتصادی انجام شود.
در این نشست که با ارائه سوابق مطالعاتی خط مذکور از سوی نماینده برق منطقهای اصفهان همراه بود، مهدی عرب صادق مجری شبکه انتقال ۷۶۵ کیلوولت توانیر با اشاره به وضعیت موجود شبکه انتقال توان جنوب به شمال در زمستان گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی و زمان در اجرای طرحهای شبکه انتقال که ابلاغیههای این طرحها اغلب به روز نشده و نیاز به بازنگری یا شرایط موجود بار و تولید شبکه و البته با توجه به افقهای مطالعاتی باید اصلاحاتی انجام شود.
وی گفت: در این زمینه مطالعاتی توسط یکی از شرکتهای برق منطقهای انجام شده که عطف به این مطالعات لازم است مدتی به بررسی مجدد این طرحها مثل خط انتقال هاتف- کاشان - ورامین و بررسی گزینه ۷۶۵ کیلوولت پرداخته شود.
نظرات: ۰
دوشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
نظرات: ۰ |
۰
۰

نشست بررسی و بازنگری مطالعاتی سطح ولتاژ خط انتقال آتی در مسیر هاتف- کاشان- ورامین از ۴۰۰ کیلوولت به ۷۶۵ کیلوولت با حضور مدیرکل دفتر توسعه شبکه انتقال توانیر برگزار شد.