نظرات: ۰
جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
نظرات: ۰ |
۰
بهره‌برداری از ۷ طرح برق‌رسانی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان

در جریان سفر وزیر نیرو به استان خوزستان، ۷ طرح برق‌رسانی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با هدف توسعه زیرساخت‌های تامین انرژی و ارتقای خدمات‌رسانی در مناطق شهری و روستایی استان به صورت تجمیعی در شهرستان شوش به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از توزیع نیروی برق خوزستان، علی خدری مدیرعامل شرکت در مراسم بهره‌برداری از این طرح‌ها که به صورت تجمیعی در ایستگاه برق دانیال شهرستان شوش انجام شد اظهار داشت: این طرح‌ها با رویکرد افزایش پایداری شبکه، کاهش تلفات و بهبود کیفیت برق‌رسانی در نقاط مختلف خوزستان اجرا شده‌اند و نقش مهمی در توسعه پایدار استان دارند.
وی افزود: طرح‌های بهره‌برداری شده شامل اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های برق شهری و روستایی، توسعه و احداث شبکه‌های تامین برق و روشنایی معابر، تبدیل شبکه‌های سیمی به کابل خودنگهدار برای کاهش تلفات انرژی، احداث فیدرهای خروجی و ارتقای قدرت مانور شبکه، برق‌رسانی به روستاهای فاقد برق، افزایش کنترل‌پذیری شبکه از طریق نصب کنتورهای هوشمند و تامین برق واحدهای نهضت ملی مسکن و زیرساخت‌های مسکن مهر است. 
خدری خاطرنشان ساخت: مجموع حجم فیزیکی این طرح‌ها شامل ۲۸۹ هزار و ۱۵۷ متر شبکه فشار متوسط، ۵۸۷ هزار و ۹۷۸ متر شبکه فشار ضعیف، ۲۴۰ دستگاه ترانسفورماتور با ظرفیت منصوبه ۵۱ هزار و ۶۰۰ کیلو ولت آمپر و ۳۱ هزار و ۶۰۴ دستگاه کنتور هوشمند بوده که در مناطق مختلف استان خوزستان اجرا شده است. 
وی تاکید کرد: اجرای این طرح‌ها گامی موثر در مسیر افزایش قابلیت اطمینان شبکه توزیع برق، ارتقای شاخص‌های خدمات‌رسانی و تقویت زیرساخت‌های توسعه‌ای استان است و شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با جدیت برنامه‌های توسعه‌ای خود را در جهت سیاست‌های وزارت نیرو ادامه می‌دهد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار