به گزارش خبرگزاری توانیر، در این نشست مصطفی شاه بوداغیان مدیرکل دفتر منابع انسانی وزارت نیرو با اشاره به اینکه بررسی تعادل کار و خانواده و ارتقای سلامت روان همکاران در وزارت نیرو بسیار حائز اهمیت است گفت: با توجه به اهمیت تعادل بین کار و زندگی و همچنین ارتقاء سلامت روان همکاران در وزارت نیرو لازم است با بحث و تبادل نظر فرایند ارتقاء و بهبود سازمانی را با هدف دستیابی به موفقیتهای بیشتر مد نظر قرار داده و به انجام برسانیم. وی در ادامه افزود: اهمیت بنیان خانواده به عنوان زیربنای جامعه بسیار مهم است و بر همین اساس لزوم ایجاد محیط کاری سالم و متعالی اهمیت پیدا می کند که محورهای اصلی آن مورد بحث قرار میگیرد.
شاه بوداغیان توجه به اهمیت ایجاد تعادل بین کار و خانواده را یکی از این محورها مهم و ضروری توصیف کرد و عنوان داشت: لزوم برنامهریزی و ارائه خدمات ویژه به کارکنان، جهت حفظ تعادل بین کار و زندگی اصلیترین وظیفه ما است، چرا که این کار به منظور پرورش فرزندان سالم و ایجاد خانواده شاداب ضروری است.
مدیرکل دفتر منابع انسانی وزارت نیرو همچنین با تاکید بر ضرورت بررسی موضوع برقراری تعادل میان کار و خانواده، ارتقای سلامت روان کارکنان وزارت نیرو، تلاش برای ایجاد محیط کاری سالم و متعالی را ضروری عنوان کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: اقدامات کارگروه در صنعت آب و برق یکی دیگر از فعالیتهای مثبتی است که در این حوزه انجام شده و برنامههایی شامل خدمات مشاوره، مهد کودک، و کلاسهای مدیریتی به منظور ارتقای سلامت روان همکاران در نظر گرفته شده است، البته که محور سوم و مهمترین محوری که باید به آن بپردازیم سلامت روان است که با توجه به وضعیت فعلی، طرحهای سلامت روان باید هرچه سریعتر وارد فاز اجرایی شوند و مسوولان به نتایج جلسات گذشته توجه بیشتری داشته باشند.
مدیرکل دفتر منابع انسانی وزارت نیرو با اشاره به موانع احتمالی در مسیر اجرای برنامههای مشخص شده گفت: اگر موانعی وجود دارد، باید هرچه سریعتر رفع شود و سرعت کار افزایش یابد تا بتوانیم نتایج بیشتر و بهتری داشته باشیم. همچنین، این فرآیند به عنوان یک برنامه پایلوت میتواند الگویی برای سایر بخش ها و شرکتها به ویژه در حوزه منابع انسانی باشد.
وی در پایان، ضمن قدردانی از فعالیتها انجام گرفته، در این زمینه بر نگاه عملگرایانه به مسائل تأکید کرد و خواستار پیشرفت سریعتر طرحها شد.
در بخش دیگر این نشست فرهاد شبیهی مدیرعامل برق منطقهای تهران ضمن ارائه پیشنهادات و راهکارهای موثر جهت انتخاب معیارهای سنجش سلامت اداری کارکنان گفت: تقویت سیستم اداری، رعایت شیوه نامهها به صورت تخصصی و انتخاب سنجههای مناسب ضمن افزایش بهرهوری و بهبود عملکرد نیروی انسانی در سازمان موجب گردش بهتر کارها و فرایندها در سازمان و در نهایت آرامش ذهنی همکاران به عنوان ارزشمندترین منابع سازمان خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: نیروی انسانی نیاز به امنیت در ابعاد مختلف اجتماعی، روابط کار و خانواده و تامین معیشت و زندگی مناسب دارد تا بتواند با بهترین شیوه و در سطح بهره وری مناسب کارها را پیش ببرد و باعث پیشرفت سازمانی که به آن تعلق دارد شود. بدون شک این امنیت با توجه به مولفههای موجود؛ در بخشهای مختلف سبک زندگی، موضوعات روانشناختی فردی، عملکرد فرد در خانواده و در نهایت نگرش سازمانی را شامل میشود و ما باید تمام تلاش خود را کار ببندیم تا این وظیفه مهم را به مرحله تعالی برسانیم.
گفتنی است براساس برنامه نظام مندی که مجموعه وزارت نیرو و شرکت توانیر و با مشارکت شرکت برق منطقهای تهران به عنوان شرکت پایلوت در حال انجام دارد از طریق بهرهمندی از توان علمی و تخصصی دانشگاههای معتبر کشور، دوره ارزیابی، رصد و پایش تعادل بین کار و خانواده و بهبود سلامت روان و انگیزش کارکنان صنعت برق در حال انجام است که براساس آن نتایج ارزیابی به صورت تخصصی گزارش شده و بر مبنای آن برنامههای بهبود با بهرهمندی از متخصصان و مشاوران خبره دانشگاهی ارائه و در سازمان به اجرا در خواهد آمد.
نظرات: ۰
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
نظرات: ۰ |
۰
۰
در جلسه کمیته ارتقای سلامت نظام اداری شرکت برق منطقهای تهران تاکید شد:
اهمیت تعادل بین کار و زندگی و ارتقای سلامت روان همکاران در وزارت نیرو
نشست کمیته ارتقای سلامت نظام اداری صنعت برق کشور با هدف هماندیشی و هماهنگی به منظور پیشبرد تکالیف ابلاغی در حوزه سلامت اداری و رصد عملکرد این حوزه در اجرای برنامههای اختصاصی بهبود روابط کار و زندگی و سلامت اداری کارکنان با حضور مدیران ارشد و مشاورین و متخصصان حوزه منابع انسانی وزارت نیرو به میزبانی شرکت برق منطقهای تهران برگزار شد.