به گزارش خبرگزاری توانیر، محسن ذبیحی توجه ویژه بر گسترش موضوع تولید در بخش توزیع را یکی از ۴ اقدام پیشبینی شده برای گذر از اوج بار ۱۴۰۴ عنوان کرد که با تاکید بر سهولت بخشی به گسترش سامانه های خورشیدی در شبکههای توزیع برق کشور انجام میشود.
وی در این خصوص به تشکیل کمیته عالی گذر از اوج بار در این معاونت، تشکیل جلسات هفتگی و بررسی عملکرد شرکتهای توزیع همچنین تهیه و ابلاغ چند دستورالعمل و تعیین مجریان در شرکتهای توزیع اشاره کرد که با هموارسازی مسیر توسعه سامانههای خورشیدی، تلاش دارد بخشی از نیاز مصرف شبکه را برطرف سازد.
وی تولید برق در محل مصرف و عدم نیاز به سرمایهگذاری جدی در شبکههای انتقال و فوق توزیع را از ویژگیهای بارز این سامانهها برشمرد که به شدت در کاهش هزینههای تولید برق و تلفات شبکه تاثیرگذار است.
ذبیحی از دیگر اقدامات این معاونت را هوشمندسازی لوازم اندازهگیری ذکر کرد که با انجام اقدامات اساسی از جمله تبدیل کنتورهای مشترکان پرمصرف به کنتورهای هوشمند، تکمیل کنترلپذیری حوزههای مختلف مانند تابلوهای توزیع عمومی و اتوماسیون شبکههای توزیع همراه است که در این خصوص نیز مجریان مربوطه تعیین و دستورالعملهای اجرایی به شرکتها ابلاغ شده و روند اجرا به طور مرتب در حال پیگیری است.
وی کاهش تلفات شرکتهای توزیع را از دیگر برنامهها برشمرد که اقداماتی چون مقابله با برقهای غیر مجاز، دستکاری لوازم اندازهگیری، تولید غیرمجاز رمزارز، تعویض کنتورهای معیوب و تبدیل سیمهای مسی شبکه توزیع برق به کابل خودنگهدار را شامل می شود و علاوه بر تعیین مجریان، جدولهای عملیاتی اقدامات به شرکتهای توزیع ابلاغ و پیگیریهای مربوط به تامین منابع مالی از طریق گشایش اعتبارات اسنادی نیز انجام شده است.
معاون هماهنگی توزیع توانیر چهارمین اقدام این معاونت را مربوط به حوزه مدیریت مصرف برق و پیکسایی در سطوح مشترکان و شبکههای توزیع عنوان کرد که در این بخش نیز اقدامات لازم پس از احصاء، برنامهریزی و نهایی شدن به شرکتهای توزیع برق ابلاغ و مجریان تعیین شدند و عملکرد شرکتهای توزیع در این خصوص بررسی و پایش میشود.
نظرات: ۰
یکشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
نظرات: ۰ |
۰
۰
معاون هماهنگی توزیع توانیر تمرکز ویژه بر تولید در توزیع از طریق سهولت بخشی به شرایط توسعه سامانههای خورشیدی را از مهمترین برنامههای این معاونت برای گذر از اوج بار ۱۴۰۴ عنوان کرد.